Trailer för ny gratisuppdatering till Titanfall 2

Trailer för ny gratisuppdatering till Titanfall 2

Förra hösten släpptes Titanfall 2, mitt emellan de två betydligt mer namnkunniga konkurrenterna Call of Duty: Infinite Warfare och Battlefield 1. Vi har aldrig fått reda på exakt hur bra eller illa spelet sålt (i alla fall inte vad jag vet) men Mattias Frost gillade det i alla fall rejält och delade ut betyget 89 % i vår recension.

Redan kring lanseringen slog utvecklarna Respawn fast att allt kommande dlc skulle vara gratis för alla spelare, ett löfte som som hittills hållit streck. I februari släpptes den senaste stora uppdateringen kallad Live Fire, som introducerade spelläget med samma namn. Nu är det dags igen: A Glitch in the Frontier släpps nästa tisdag, den 25 april, och introducerar den nya Live Fire-kartan Deck tillsammans med uppdateringens namne, Glitch.

Nedan ser ni en trailer som demonstrerar hur man tar sig runt Glitch snabbt och smidigt med hjälp av en änterhake och allsköns väggspringande. Utöver de nya kartorna introducerar även A Glitch in the Frontier den helt nya robotfraktionen M.R.V.N. och en ny Pulse Blade-avrättning som man kan låsa upp.

Här är trailern för A Glitch in the Frontier.

Titanfall 2 – A Glitch in the Frontier Gameplay Trailer

All is not as it appears on the Frontier – prepare to enter the newest free DLC pack for Titanfall 2: A Glitch in the Frontier – featuring the new map “Glitch”. Inspired by Captain Lastimosa’s home planet of Harmony, vertical drops and long, twisting paths dominate the environment, perfect for chaining together long wall runs to seamlessly glide across the map.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar