facebook_pixel
Så här ser ögonen ut efter nya Mass Effect-patchen

Så här ser ögonen ut efter nya Mass Effect-patchen

Det är nu över två veckor sedan Mass Effect: Andromeda lanserades (recension!) men diskussionerna kring Biowares nya rollspel går fortfarande heta. Under gårdagen släpptes patch 1.05 i vilken Bioware bland annat utlovade finslipade ansiktsanimationer.

För de av oss som inte riktigt orkar det här med att starta spelet för att se förändringarna i egen hög person (mest eftersom presskoderna på Origin avaktiverades den 30 mars av någon märklig anledning, wtf EA?) har Youtube-användaren Tommy snickrat ihop en tacksam sida-vid-sida-jämförelse av den nya ögon-shadern som faktiskt måste påstås göra underverk.

Mass Effect Andromeda – Patch 1.05 Eye Shader Comparison

Mass Effect Andromeda – Patch 1.05 Eye Shader Comparison

I övriga Mass Effect: Andromeda-relaterade nyheter (för det finns alltid mer) har Bioware tagit till Twitter för att skriva en lång ursäkt angående den transsexuella bifiguren Hainly Abrams. I dagsläget påpekar hon omedelbart att hon minsann brukade vara karl i ett tidigare liv, en detalj som verklighetens transsexuella inte direkt brukar ha för vana att avslöja för vilt främmande människor.

Bioware säger att att det hela är “en olycklig bieffekt av den iterativa speldesignprocessen och en förändring av dialogens struktur”. Efter att de kommande förändringarna införts kommer Hainly öppna upp först efter att hon börjat lita Ryder (förmodligen efter slutfört sidouppdrag, med andra ord).

Här är tweeten i dess helhet.

BioWare on Twitter

Regarding Hainly Abrams:

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar