facebook_pixel
Ond, bråd död i ny Frostpunk-trailer

Ond, bråd död i ny Frostpunk-trailer

I slutet av förra sommaren fick vi en svalkande utannonsering av Frostpunk, det nya spelet från This War of Mine-utvecklarna 11 Bit Studios. I This War of Mine försökte man ta hand om ett mikrosamhälle i en krigsdrabbad stad och Frostpunk vidareutvecklar konceptet med ytterligare mänsklig misär i form av isande kyla i en värld på gränsen till slutgiltig undergång.

I den nya trailern nedan får vi tyvärr inget gameplay, men väl en första blick av en steampunkig stad. I beskrivningen av klippet får vi reda på att spelaren kommer ta en ledande roll i Staden (notera versalen) och man måste fördela resurser, övervaka samhället, fatta svåra beslut och framförallt beskydda mänsklighetens sista utpost till varje pris. Något säger oss att dess invånare är minst lika problematiska som väderleken.

Frostpunk är fortfarande planerat för lansering någon gång under året, så en gameplaypremiär borde äga rum relativt snart. Här är den nya trailern.

Frostpunk trailer – “Whiteout”

Frostpunk is a new game by the creators of This War of Mine. Official website: http://frostpunkgame.com/ Become a leader of a steam-powered City, the last bastion of humanity. Oversee your society, manage resources and make difficult, ambiguous choices. But whatever you do, always remember: The City Must Survive.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar