facebook_pixel
Ny mastig titt på Dirt 4

Ny mastig titt på Dirt 4

I slutet av januari, när allt fortfarande var eländigt och mörkt, slog Codemasters utannonsering av Dirt 4 ned som en blixt från klar himmel. Jag betraktar mig själv som ett rätt stort fan av den brittiska studion och försöker hålla mig uppdaterad kring deras förehavanden, men inte ens jag hade förväntat mig ett nytt fullfjädrat rallyspel så tätt inpå Dirt Rally.

I februari tog vi en titt på de första spelsekvenserna, och skrev mer om Codemasters jakt på den optimala korsbefruktningen mellan Dirt och Dirt Rally i form av två vitt skilda spellägen, gamer mode och simulation mode. Slutligen, i början av mars, fick vi en ny trailer där rallyförarna Petter Solberg och Kris Meeke talade sig varma om Dirt 4 och dess slumpgenererade sträckor i det nya högintressanta spelläget Your Stage.

Nu har gänget hos Playstation Access (Dirt 4 släpps ju också till konsol) lagt upp en ny video som bjuder på rena kommentarfria inblickar i tre av spelets discipliner: rally, landrush och rallycross. Efter en kort introduktion slängs vi in i en Rally Ford Fiesta R5 i Powys, Wales, innan vi drar vidare till ett regndränkt Nevada bakom ratten på en Jackson Pro Truck 4. Sist men inte minst reser vi till Montalegre-banan i Portugal för att sladda runt med en Ford Focus RS.

Dirt 4 släpps redan i sommar, den 9 juni. Här är de nya spelsekvenserna.

DiRT 4 – New PS4 gameplay! Rally, Landrush and Rallycross races

Here’s brand new gameplay from DiRT 4, featuring 3 races of Rally, Landrush and Rallycross. PlayStation Access brings you PS4, PS3 and PSVita news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) Want more?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar