facebook_pixel
Ny Mass Effect: Andromeda-patch imorgon

Ny Mass Effect: Andromeda-patch imorgon

Man kan säga vad man vill om Mass Effect: Andromeda (personligen diggar jag det ganska rejält) men att påstå att spelet inte är en av de mest oslipade AAA-produktionerna i mannaminne vore en ren lögn, oavsett om man pratar animationer, användargränssnitt eller rena buggar av större eller mindre omfattning.

Förra torsdagen skrev Bioware ett personligt brev till sina spelare och utlovade rejäla förändringar. Version 1.05 av Mass Effect: Andromeda släpps imorgon och de officiella patchnoteringarna kan hittas här.

Bland de mest uppseendeväckande förändringarna hittar vi möjligheten att skippa autopilotsekvenserna på galaxkartan (tack gode gud), finslipade ansiktsanimationer och korrigerad läppsynkning. samt förbättrad “logik, timing och kontinuitet” i relationer med karaktärer och större berättelsebågar, vilket vi hoppas innebär att vi slipper lämna en planet för att låsa upp nästa del av ett specifikt uppdrag.

Förbättringar utlovas också bortom version 1.05. Bioware berättar vad vi kan förvänta oss under de två kommande månaderna här, och nämner saker som större variation i karaktärseditorn (jag tycks vara en av få spelare som är riktigt nöjd med min hemmasnickrade Ryder), utökade romantiska alternativ för den manlige Ryder (vi gissar på fler homosexuella möjligheter) och “justeringar av konversationer med Hainly Abrams”, en transsexuell bifigur som hamnat i blåsväder för att hon inte alls beter sig som en riktig transsexuell person.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar