facebook_pixel
Nu kommer VR-Batman till pc

Nu kommer VR-Batman till pc

Förra hösten släpptes Playstation VR till Playstation 4, några månader efter att Oculus Rift och HTC Vive hade gjort konsumentdebut på pc. Ett av de största dragplåstren för Playstation VR var och är Batman: Arkham VR, ett några timmar långt men finurligt, snyggt och uppskattat äventyr om allas vår favorithjälte.

Nu har utvecklarna Rocksteady och utgivaren Warner Bros avslöjat att Batman: Arkham VR är på väg till pc. Det släpps till både Oculus Rift och HTC Vive den 25 april, och har stöd för respektive plattforms rörelsekänsliga handkontroller. I den rätt bajsnödiga trailern nedan ser vi sekvenser från spelet blandat med någon kille som bär ett par Oculus-brillor, bara så att vi inte ska glömma bort undertiteln (eller tro att den syftar på det statliga järnvägsbolaget i Finland, ett populärt skämt i mina trakter kan jag lova er!).

Någon prislapp vet vi inte i dagsläget. På Playstation 4 kostar spelet fortfarande 20 euro, så vi kan nog vänta oss exakt samma prislapp på pc (eller dyrare). Här är trailern för Batman: Arkham VR.

Batman™: Arkham VR PC Announce Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment and DC Entertainment today announced that Batman™: Arkham VR is coming to HTC VIVE™ and Oculus Rift beginning on the 25th of April. Currently available for PlayStation®VR, Rocksteady Studios’ Batman™: Arkham VR is a top-selling, BAFTA nominated virtual reality experience that takes place in the critically acclaimed Batman™: Arkham canon and is based on DC’s core Batman license.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar