facebook_pixel
Lanseringsdatum och trailer för Star Wars: Battlefront 2

Lanseringsdatum och trailer för Star Wars: Battlefront 2

Star Wars: Battlefront var först ett spel till gamla PS2-generationen, men tack vare Dice återuppstod det med, komplett med modern, fantastisk grafik. Många var besvikna på att själva spelet var något ytligt och repetitivt, dock. Vilket å andra sidan även originalspelet var. Men nu håller EA på med en uppföljare som förhoppningsvis ska täppa till de luckor som förra spelet hade. Bland annat ska vi får en singelplayerkampanj den här gången.

Kampanjen ska utspela sig över 30 år, vilket känns som ett grepp för att få in så många referenser som möjligt. Huvudkaraktären är Iden Versio, en soldat i imperiets specialstyrkor. Men multiplayer står så klart återigen i centrum. Den här gången kan vi vänta oss bland annat större rymdslag och fler platser att skjuta mesiga rebeller på. Gott om hjältar dyker upp också, även från senaste filmerna, med Rey och Kylo Ren i spetsen.

Efter att ha läckt tidigt har vi nu äntligen fått den första officiella trailern på Star Wars: Battlefront 2, och ett releasedatum – 17 november. Spana in filmen nedan.

 

YouTube

No Description

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar