facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Yooka-Laylee

Här är lanseringstrailern för Yooka-Laylee

För exakt en vecka sedan började recensionerna av Playtonic Games 90-talsdoftande plattformsäventyr Yooka-Laylee trilla in från höger och vänster på internet. På Metacritic snittar pc-versionen av spelet 74 av 100 bland kritikerna medan användarna delat ut det betydligt högre snittbetyget 8.5 (hur de fått tag på spelet vet vi inte, men vi kan anta att det till största delen handlar om streamare med recensionskoder). Åsikterna om Yooka-Laylee går isär ganska rejält, med andra ord.

Vi har givetvis också recenserat spelet, och ni hittar Rikard Olssons hyllning här tillsammans med det extremt imponerande betyget 91 procent. “Plattformsmagin från förr är tillbaka och känns fräschare än någonsin” blev det slutliga omdömet, och jag börjar faktiskt bli lite sugen på att hala fram kreditkortet. Idag släpps nämligen Yooka-Laylee äntligen för allmän konsumtion (det kostar 40 euro på Steam och blir i skrivande stund tillgängligt om cirka fem timmar) och nedan ser ni därför en lanseringstrailer. Mysigt värre!

Yooka-Laylee Launch Trailer

It’s Yooka-Laylee launch time! Explore huge, beautiful worlds, meet (and beat) an unforgettable cast of characters and horde a vault-load of shiny collectibles as buddy-duo Yooka (the green one) and Laylee (the wisecracking bat with the big nose) embark on an epic adventure to thwart corporate creep Capital B and his devious scheme to absorb all the world’s books…

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar