facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Lego City Undercover

Här är lanseringstrailern för Lego City Undercover

Förra hösten fick vi reda på att det tidigare Wii U-exklusiva sandlådespelet Lego City Undercover skulle släppas till en rad nya format, däribland vår älskade grå dumburk. I januari fick vi sedan en ny trailer som lät oss stifta närmare bekantskap med undercoverpolisen Chase McCain och hans förmodade ärkefiende Rex Fury, tillsammans med prov på till synes rätt vass humor.

Lego City Undercover släpps på Steam nu på fredag. Eller ja, kanske? Trailern säger den 7 april medan Steam självt faktiskt påstår att spelet släpps redan om tre timmar. Vi har dock ingen prislapp ännu, men den borde förhoppningsvis bli rätt överkomligt med tanke på att originalversionen redan är fyra år gammal.

Här är lanseringstrailern för Lego City Undercover.

LEGO City Undercover Launch Trailer

The Chase begins! LEGO® City Undercover will be available on April 7 on the PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch and PC.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar