Här är första bilderna från Code Vein

Här är första bilderna från Code Vein

Förra torsdagen visade Bandai Namco upp en teaser för sitt nya projekt. Vi fick se en blyertstecknad dam ränna runt och dräpa blyertstecknade monster, och i slutet av teasern presenterades vi för hashtaggen #PrepareToDine.

I tisdags fick vi reda på att det rör sig om ett “dungeon exploration-type, hard action RPG” kallat Code Vein genom en översatt artikel från japanska tidningen Weekly Famitsu. Nu har Bandai Namco släppt de första officiella skärmskotten, och ni kan se dem i galleriet här nedan.

Själv diggar jag det jag ser ganska rejält, även om den estetiska stilen är långt mer animetypisk än vad teasern vittnade om. Vidare meddelar Bandai Namcot att spelet kommer släppas till “stora konsoler” under 2018, men vi skulle inte bli förvånade alls om det skulle hitta ut till Steam i sinom tid.

De senaste åren har Bandai Namco nämligen varit väldigt aktiva på plattformen med bland andra Tales-spelen (vars senaste del Tales of Berseria fick en väldigt kompetent pc-version tidigare i år) och inte minst God Eater 2: Rage Burst, ett spel som utvecklades av exakt samma studio som ligger bakom Code Vein.

Här är de första officiella skärmskotten från Code Vein. De är rätt många. Vi återkommer till det här spelet om eller när en pc-version avslöjas.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar