facebook_pixel
Här är 90 minuter från Agents of Mayhem

Här är 90 minuter från Agents of Mayhem

Förra sommaren presenterades Agents of Mayhem, det nya spelet av Saints Row– och Red Faction-studion Volition. Det rör sig om ett sandlådespel där man kan ta kontrollen över en rad färggranna superagenter med olika förmågor i kampen mot ondskan. Slagfältet är Seoul i Sydkorea, och även om spelet betraktas som fristående kommer ”vissa storyelement, symbolism och desginiterationer” kännas välbekanta för Saints Row-spelare.

Den 3 april fick vi sedan en officiell trailer och ett lanseringsdatum, den 18 augusti. Några dagar senare bänkade sig utvecklingsteamet framför sitt spel under en 90 minuter lång livestream, och nu finns den arkiverade versionen på Volitions Youtube-kanal. Vi får smakprov på de olika karaktärerna, deras personligheter och krafter. Spelet har fortfarande inte co-op-stöd av någon märklig anledning, men man kan byta mellan karaktärerna med ett enkelt knapptryck.

Här är den 90 minuter långa videon från Agents of Mayhem. Det är väldigt mycket lila.

Welcome Back, Agents of Mayhem!

Principal Writer Jason Blair, Sr Designer Ryan McCabe, and Producer Kate Nelson show off some exclusive Agents of Mayhem gameplay on our April 6, 2017 stream! Join us every Thursday @ 2pm PT/5pm ET/22:00 GMT for our weekly stream! http://twitch.tv/dsvolition

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar