facebook_pixel
Gameplaypremiär i ny Dirt 4-trailer

Gameplaypremiär i ny Dirt 4-trailer

Ibland äro spelstudiors pr-avdelningar outgrundliga.

I januari slog utannonseringen av Dirt 4 ned som en blixt från klar himmel (det släpps redan den 9 juni, vilket faktiskt är om mindre än två månader) och sedan dess har vi gottat oss i trailers och långa, oklippta spelsekvenser från diverse Youtube-kanaler som till synes inte har något att göra med Codemasters.

Ändå har det tagit ända tills nu innan vi fick den allra första, officiella gameplay-trailern. Varför har det tagit så här länge? Borde inte den här trailern, på riktigt, ha varit en del av den ursprungliga utannonseringen? Jag vet inte, jag är ju ingen pr-expert, så det är kanske bäst att jag slutar skriva nu så att ni kan se på trailern i fred.

DiRT 4 | Gameplay trailer | Be Fearless [UK]

Our first official gameplay trailer for DiRT 4 has landed! Want to see more of the breadth, excitement and challenge that DiRT 4 will throw at players? Just take a look at this.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar