Först i Sverige! Lanseringstrailern för Syberia 3!

Först i Sverige! Lanseringstrailern för Syberia 3!

Den 9 januari 2002 släppte den belgiske serietecknaren Benoît Sokal och den franska studion Microids det kultklassiska äventyrsspelet Syberia. Vi fick följa den amerikanska advokaten Kate Walker medan hon reste tvärs över Europa och Ryssland i jakten på en avliden fabriksägares bror. Vi recenserade spelet i nummer 67 av tidningen där ingen mindre än Jocke Bennet delade ut det respektabla betyget 80 procent.

2004 var det dags för Syberia 2 (70 procent i nummer 90 av Gisela Jönsson) och nu – hela 13 år senare! – är det slutligen dags för Syberia 3. Spelet släpps nu på torsdag och vi är mycket stolta över att kunna presentera den officiella lanseringstrailern, först av alla spelpublikationer i Sverige (i alla fall i fem minuter eller nåt).

Om du vill veta ännu mer om Syberia 3 (eller bara bygga upp hajpen ytterligare) kan du kolla in spelets samlarutgåva, åtta gameplayminuter och ett gäng äldre skärmdumpar. Extra kul är det ju också att Sharon Mann återigen lånar sin röst till Kate Walker, trots att det gått en smärre evighet sedan hon gjorde rollen sist. Cirkeln är sluten.

Här är lanseringstrailern för Syberia 3 och fjorton nya finfina bilder!

Syberia 3 official launch trailer

Syberia 3 is due to launch on April 20 in Europe and April 25 in the US.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar