facebook_pixel
Emulatornytt!

Emulatornytt!

För drygt två veckor sedan skrev vi en festlig liten snutt om The Legend of Zelda: Breath of the Wild, eller mer specifikt det pågående emuleringsarbetet med spelets Wii U-version.

Nu har vi fått ytterligare uppdateringar från projektet, och om du har en skärm som klarar av det kan du numera se hur The Legend of Zelda: Breath of the Wild ser ut i hisnande 4K. Det är numera också fullt möjligt att besegra spelets slutboss i den emulerade Cemu-versionen, även om Links kamera fortfarande inte fungerar helt korrekt. Det är också mer än rimligt att förvänta sig buggar och bildhastighetsdipp i den stora, öppna världen.

Full Playable Zelda BOTW [Cemu 1.7.4] (Read Vid Description)

OPEN ME FOR THE CLOTHES SHOP 😎 ————————————– ▬► CLOTHES SHOP/Custom saves 😀 ■ Hello, Choose the save that contains the clothes you want to start with ■ This save files are at the beginning of the game!

I övrigt kan vi också berätta att konsolexklusiva Persona 5 släpps i Europa och Nordamerika idag. Jag anser att Persona 4 är ett av de världens bästa spel någonsin (speciellt Golden-versionen till Playstation Vita, som ju faktiskt borde släppas till Steam någon gång om det finns någon rättvisa i världen) och jag är rätt uppspelt efter mina första timmar med spelet igår kväll.

I Japan har dock spelet varit ute sedan september, både till Playstation 4 och Playstation 3. Det är den sistnämnda versionen man försöker köra i emulatorn PRPCS3, och ni kan se en video här nedan. Som synes är bildhastigheten över hela kartan i dagsläget, men i alla fall under strider och i grottor börjar vi närma oss en spelbar nivå.

Persona 5 in RPCS3 (i7-5930k + interpreter + OpenGL)

Support RPCS3 on Patreon: https://www.patreon.com/Nekotekina/ Read the quick start guide on how to get started: https://rpcs3.net/quickstart For now use this specific build: https://rpcs3.net/blog/wp-content/uploads/2017/04/P5/rpcs3-p5-v11-2016-04-03.7z Footage provided by Blast Processing, check out his channel for more RPCS3 videos: https://www.youtube.com/c/BlastProcessingSpeed

Återigen vill vi påpeka att vi på PC Gamer inte förespråkar piratkopiering, men det är intressant att hänga med i emuleringssvängarna ändå. Om du har möjlighet att spela The Legend of Zelda: Breath of the Wild och Persona 5 på konsol bör du göra det, då det rör sig om två väldigt högkvalitativa titlar.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar