Din guide till Talos I

Din guide till Talos I

När jag tänker på rymdstationer föreställer jag mig oftast klaustrofobiska, sterila utrymmen som prioriterar funktionalitet framom vardaglig bekvämlighet och lyx. Finansiärerna bakom Talos I i Prey delar uppenbarligen inte den här filosofin, och i trailern nedan får vi ta del av rymdstationens ofta överdådiga landskap, inklusive grönskande skogar och statyer smidda av solitt guld.

Utvecklarna hos Arkane Studios beskriver Prey som ett “öppen rymdstation”-spel, ett litet funktionellt samhälle (i alla fall innan utomjordingarna rymde och började döda alla) som man kan utforska till fullo, till och med från utsidan. Den här trailern ger mig ungefär samma känsla som Bioshock gav mig när det var nytt 2007, så alla tecken pekar mot att Arkane Studios och Bethesda har ännu en vinnare i sina händer.

Prey släpps om nästan exakt två veckor, fredagen den 5 maj. Nästa torsdag kommer en demo av spelet, men bara till konsol av någon obegriplig anledning, vilket vi på PC Gamer tycker är rätt oschysst. Tecken på tekniska problem i stil med Dishonoered 2, Bethesda? Ni ger oss liksom inget annat alternativ än att tro just det.

Här är den nya trailern för Prey.

Prey – A Guided Tour of Talos I

Learn more about Prey on Bethesda.net https://goo.gl/l1GgUu The aliens have escaped containment and taken over Talos I. But Prey isn’t only about fighting an invasion. And it’s not just an epic journey to figure out who you are, what you’re doing aboard this space station, and how you’ll save humanity from the Typhon threat.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar