facebook_pixel
Battlefront II-trailern har läckt tidigt

Battlefront II-trailern har läckt tidigt

Jaha. Det här var ju typiskt. Den 15 april, på lördag, kommer den första Star Wars: Battlefront II-trailern ha premiär på Star Wars Celebration Orlando, och det fanns nog ett och annat Star Wars-fan som såg fram emot att se avtäckandet på plats. De har kanske till och med betalat saftiga pengar för det.

Nu har emellertid eventet plötsligt fått en våt filt över sig, för nu har Battlefront II-trailern läckt och du kan se den här precis nu. Det rör sig om ett filmiskt klipp renderat i spelmotorn där vi presenteras för slagorden THE UNTOLD SOLDIER’S STORY tillsammans med en titt på kvinnan som av allt att döma kommer bli den utlovade enspelarkampanjens huvudroll. Tydligen strider man på imperiets sida under efterdyningarna av Return of the Jedi (exakt hur långt efteråt vet vi inte) vilket onekligen låter betydligt mer intressant än de flesta andra Star Wars-berättelser.

Vidare uppvisas också orden FIGHT MULTIPLAYER BATTLES och ACROSS ALL ERAS tillsammans med klipp från en duell mellan Darth Maul och Yoda (antar vi) och glimtar av både Rey och Kylo Ren från den nya filmtrilogin. Med andra ord kan vi med all säkerhet förvänta oss slagfält från samtliga Star Wars-filmer och -eror i en eller annan form. Vi kan förmodligen vänta oss mer (och officiell) information i helgen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar