facebook_pixel
Ännu ett plattformsäventyr!

Ännu ett plattformsäventyr!

Börjar det inte bli lite löjligt nu? Vi har redan Poi. Förra veckan fick vi Snake Pass och nästa vecka släpps Yooka-LayleeLägg sedan till remastern av Xboxklassikern Voodoo Vince och det danska bidraget A Hat in Time och vi får plötsligt ett 2017 som bubblar över av tredimensionella plattformsäventyr. Och då har vi inte ens nämnt det faktum att Super Mario Odyssey kommer släppas till Nintendos nya konsol Switch senare i år, och få sällskap av en Crash Bandicoot-samling till Playstation 4.

När blir det för mycket? När börjar dessa spel kannibalisera på varandra till den grad att vi kan börja förvänta oss rejäla floppar? Right Nice Games verkar anse att att gränsen inte är nådd riktigt ännu, för den 19 maj kommer de ge oss sitt bidrag till den plötsligt glödheta genren.

Skylar & Plux: Adventure on Clover Island kommer kosta 15 euro på Steam och själv kommer jag omedelbart att tänka på den Naughty Dog-utvecklade Playstation 2-klassikern Jak & Daxter: The Precursor Legacy. Det är något med miljöerna och den grafiska stilen, även om de utlovade pusslen med tidsresor sannolikt för slutprodukten närmare ungefär lika klassiska Ratchet & Clank: A Crack in Time.

Här är den nya trailern för Skylar & Plux: Adventure on Clover Island.

Skylar & Plux: Adventure on Clover Island – Release Date Trailer [PC, PS4, Xbox One]

Buckle up! Skylar & Plux: Adventure on Clover Island is set to launch on PC, Xbox One and PlayStation®4 on May 19th, 2017 priced at $14.99 / €14.99! Skylar & Plux: Adventure on Clover Island is a vibrant 3D platformer, a homage to the beloved platformer genre of the previous decade.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar