facebook_pixel
Agents of Mayhem släpps i augusti

Agents of Mayhem släpps i augusti

Uppdaterat: Nu har trailern laddats upp till den officiella Youtube-kanalen och vi får också reda på ett exakt releasedatum: den 18 augusti!

Agents of Mayhem – Bad Vs Evil [NOR]

Cue the action music! Agents of Mayhem releases 18 August on PS4, Xbox One, and PC. In the not too distant future, the only hope for governments and global corporations swept aside by LEGION are a group of corporately funded super agents called the AGENTS of MAYHEM!


Original:
Vad har vi lärt av oss av de senaste månadernas spelnyheter? Lita alltid på läckor. Det har visat sig att de allt som oftast stämmer, och det finns ingen anledning att tro annorlunda den här gången. Faktum är att vi är så pass säkra på vår sak att vi inte ens inkluderar “Rykte:” eller ett frågetecken i den här rubriken.

Saints Row-utecklarna Volitions nya spel Agents of Mayhem avslöjades i början av juni under fjolåret. Vi fick reda på att det rör sig om ett sandlådespel där man kan ta kontrollen över en rad färggranna superagenter med olika förmågor i kampen mot ondskan. Slagfältet är Seoul i Sydkorea, och även om spelet betraktas som fristående kommer “vissa storyelement, symbolism och desginiterationer” kännas välbekanta för Saints Row-spelare.

I mitten av juni fick vi sedan de första riktiga spelsekvenserna från Agents of Mayhem, och förbryllande nog även en bekräftelse på att det här ett enspelaräventyr rakt igenom, trots den smärtsamt uppenbara co-op-potentialen. Man byter ut karaktären med ett knapptryck istället för att ha med sig datorkontrollerade kollegor i spelvärlden, vilket i alla fall enligt mig låter som ett udda designval som knappast målar känslan av att man faktiskt är ett team som försöker slå tillbaka elakingarna.

Nu har en trailer läckt ut på internet som bekräftar att Agents of Mayhem släpps i augusti. Ansedda Twitter-användaren Wario64 var först ut med beskedet, och sedan dess har trailern poppat upp här och var i olika uppladdningar innan den raskt tagits ner igen. Här är en länk som i alla fall fungerade för mig, men om det behövs byter vi ut den mot den officiella uppladdningen senare under dagen. Det är förmodligen bara en fråga om timmar innan vi får en officiell utannonsering, kanske inte ens det.

New Agents Of Mayhem Trailer (RELEASES AUGUST 2017)

Check out the new trailer for Agents Of Mayhem, which releases August 2017 for PlayStation 4, Xbox One & PC.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar