facebook_pixel
Utvecklarna demonstrerar Sea of Thieves

Utvecklarna demonstrerar Sea of Thieves

I början av februari fick vi en video där Rares muntra utvecklare försökte demonstrera hur man ska spela deras kommande sjörövarsandlåda Sea of Thieves snabbt och effektivt. Det gick så där. Besättningen satte kurs mot en attraktiv skattgömma men blev tvungna att överge sina planer när de stötte på ett fientligt piratskepp.

Nu är Rare tillbaka med en andra video, och ett gripande narrativ börjar ta form. Den här gången är de bara ute och seglar i lugn och ro när de får syn på ett annat skepp som de givetvis försöker plundra. Det visar sig dock att det är exakt samma besättning som senast och en vanlig dussinstrid förvandlades till en personlig vendetta.

Kolla videon för att se hur det hela slutar, men eftersom dess titel är “this is unacceptable” anar du nog vart vinden blåser. Sea of Thieves kommer släppas någon gång under året och ingår i Microsofts Play Anywhere-program som alldeles nyligen blev en titel fattigare i och med nedläggningen av Scalebound.

Här är den nya gameplayvideon för Sea of Thieves.

Sea of Thieves Developer Gameplay #2: “This is Unacceptable!”

Rare’s own Joe, Mike, Emma and Christina jump into another Technical Alpha session with real players from our Insider Programme. After coming off worse in a skirmish with another crew then making up for it by unearthing a legendary chest, we join them for the final chapter of their voyage.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar