facebook_pixel
Två gratisexpansioner på gång till The Division

Två gratisexpansioner på gång till The Division

Ubisoft har på senare tid varit ivriga att ge spelare gratisinnehåll, såsom nya spelkaraktärer i den beroendeframkallande multiplayerfesten Rainbow Six: Siege. Nu kommer deras ett år gamla The Division få en liknande behandling. Massive Entertainments Creative Director Julian Gerighty meddelar i ett blogginlägg på Ubisofts bloggsida att The Division kommer få två expansioner i år, vilka kommer vara gratis för spelare att ladda hem.

Den första expansionen kommer innehålla den efterlängtade möjligheten att skapa olika loadouts, så att du med ett enkelt knapptryck kommer kunna välja bland olika favorutuppsättningar av vapen och föremål. Utöver loadouts kommer expansionen erbjuda “ett nytt evenemangsystem med nya aktiviteter, leaderboards och ytliga föremål”.

Den andra expansionen är för långt borta för att Gerighty ska vilja dela med sig av några detaljer kring innehållet, men några direkta storyuppdrag verkar inte vara på gång. Istället vill Massive Entertainment satsa på innehåll som ska ge spelet en nytändning och vara gratis för alla spelare.

Läs Mats Nylunds ingående recension av The Division denna länk om du vill veta huruvida The Division är ett bra spel eller ej.

Om skribenten

Profilbild

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Liknande artiklar