facebook_pixel
Testa Halo Wars 2-demo innan du (kanske!) köper

Testa Halo Wars 2-demo innan du (kanske!) köper

Halo Wars 2 släpptes i februari och möttes av ett rungande “Ganska bra!”. Jocke Kilman delade ut 70 % och konstaterade ett “gediget strategispel” som tyvärr tyngs ner av “konsolanpassningar”. Med andra är detta ett köp som för många är långt ifrån självklart. Visst vill man testa innan man slår till?

Enter: demo. Via Windowsshoppen kan du nu testa en demo som ger oss första uppdraget av kampanjen och chansen att pröva på blitz-läget, i vilket du använder kort för att få ut dina enheter på slagfältet. Demon väger in på ganska saftiga 17 GB och om detta är en dealbreaker kan du alltid spana in när Benny spelar Halo Wars 2.

Demon av spel var en väldigt stor grej för många år sedan (CD Gamer ftw!) och det är glädjande att de på senare år blivit allt vanligare igen. Att testa innan eventuella köp är alltid en bra grej.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar