facebook_pixel
Pc-trailer till Ghost Recon: Wildlands visar spelet i sin fulla prakt

Pc-trailer till Ghost Recon: Wildlands visar spelet i sin fulla prakt

Ubisofts marknadsföringsteam tar verkligen i från tårna just nu. Igår trodde jag (naivt nog) att det bara var lanseringstrailern som återstod när det gäller Ghost Recon: Wildlands. Jag hade tydligen fel, eftersom en ny trailer – blott tre dagar innan spelet har premiär – går igenom vad vi pc-spelare kan vänta oss från Wildlands ur ett tekniskt perspektiv.

Det två och en halv minuter långa videoklippet visar bland annat prov på spelets HBAO+, som käkar en stor dos prestanda men som i gengäld ger omgivningarna ohyggligt bra skuggor. En annan ingrediens som pc-versionen kommer stoltsera med är extremt tät och realistisk växtlighet, där framför allt det tjusiga gräset är såpass verklighetstroget att du lämnar spår efter dig när du smyger omkring i det.

Om din dator däremot inte är sprillans ny, finns förstås möjligheten att justera alla inställningar så att du får en bra balans mellan grafiskt mumsmums och en godkänd bilduppdateringshastighet. Kolla in pc-trailern för Ghost Recon: Wildlands här nedanför:

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands PC Trailer: Nvidia GameWorks (4k, 60FPS) [US]

Take a look at some of the PC specific visual options and tools in Ghost Recon Wildlands. Content captured by Geforce GTX from Nvidia. In Ghost Recon Wildlands, you decide how to take down the cartel. Watch now to see how you can customize your character’s appearance and gear, and use the Gunsmith to craft weapons to take on any enemy in any environment.

Om skribenten

Profilbild

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Liknande artiklar