facebook_pixel
Ny utvecklardagbok om Total War: Arena

Ny utvecklardagbok om Total War: Arena

Förra hösten fick vi reda på att Wargaming, Sega och Creative Assembly inlett ett samarbete kring Creative Assemblys första free-to-play-spel Total War: Arena. Spelet inleder även den nya satsningen Wargaming Alliance som ger andra utvecklare tillgång till World of Tanks-studions tekniska plattform och över 100 miljoner prenumeranter.

I slutet av januari fick vi sedan den första utvecklardagboken från spelet. Creative Assembly pratade om det nya samarbetet och och de senaste nyheterna i Total War: Arenas pågående stängda alfaversion. Nu har vi fått en andra sex och en halv minuter lång utvecklardagbok som ni kan se här nedan.

Den här gången diskuterar Creative Assembly Total War: Arenas massiva 10-mot-10-strider och hur feedback från fansen fortsätter forma spelet, bland annat genom en fullständigt omarbetad minikarta som faktiskt numera fungerar som det är tänkt. Vi får också smakprov på en ny karta och prat om de olika fraktionerna.

Man kan registrera sig för ett nyhetsbrev på spelets hemsida, vilket vi antar är den lättaste och rakaste vägen att få reda på när den stängda alfan tar emot fler deltagare. Här är den nya utvecklardagboken.

Total War: ARENA – Developer Diaries #2

The second episode of Total War: ARENA’s Developer Diaries invites viewers into the war council to get an in-depth look at 10-vs-10 battles and how they have been refined to create a unique online multiplayer experience. Take a look at revamped factions, reworked progression through the game’s tiers, and how feedback has helped shape battle rewards and emphasized teamwork.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar