Ny överraskningslåda av Square Enix

Ny överraskningslåda av Square Enix

Kring juletid under fjolåret sålde Square Enix en överraskningslåda kallad Holiday Surprise Box 2016. Tydligen var den en succé (även om lådan inte innehöll filmen Snakes on A Plane) för nu är det dags igen, även om man inte tvingas köpa grisen i säcken fullt ut den här gången.

Spring Surprise Box garanterar en Steam-nyckel för det tropiska och svenskutvecklade actionspektaklet Just Cause 3 tillsammans med tre hemliga titlar för 12 euro. Det låter ju helt överenskomligt. Erbjudandet är i kraft fram till den 27 mars och koderna börjar distribueras dagen därefter, förutom nyckeln till Just Cause 3 som man verkar få ta emot direkt efter köp.

För övrigt är även en multiplayermodd på gång för Just Cause 3, även om den inte utvecklas av samma team som gjorde motsvarigheten till föregångaren. Läs mer om den i vår tidigare nyhet och kolla in det ackompanjerande Youtube-klippet. Verkar bli så där lagom kaotiskt myskul.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar