facebook_pixel
Ny Dirt 4-trailer introducerar Your Stage

Ny Dirt 4-trailer introducerar Your Stage

I slutet av januari presenterades Codemasters kommande rallyspel Dirt 4 likt en blixt från klar himmel. Inte nog med det, vi fick dessutom reda på att spelet kommer släppas redan i sommar, den 9 juni. Dirt 4 ämnar tillfredsställa alla fans av simulation och arkadracing med hjälp av två olika spellägen.

Den mest iögonfallande nyheten är dock Your Stage, ett nytt spelläge som är i fokus i den nya trailern nedan. De professionella rallyförarna Petter Solberg och Kris Meeke berättar att man i rally hela tiden måste vara beredd på något nytt, “ha ett öppet sinne” så att säga, till skillnad från det “robotiska” angreppssätt som oftast lönar sig i banbaserad racing.

Your Stage sätter verkligen din improvisations- och reaktionsförmåga på prov med hjälp av framslumpade sträckor som man kan dela med sig av till andra spelare och förhoppningsvis även slå deras tider. Petter Solberg går till och med så långt som att säga att han kan tänkas slumpa fram några egna sträckor och låta fans försöka slå hans tveklöst spektakulära tider.

Här är den nya trailern för Dirt 4.

DiRT 4 – Introducing Your Stage [UK]

Double FIA World Rallycross Champion Petter Solberg and rally driver Kris Meeke have both been involved in the development of DiRT 4. In our latest video they discuss their thoughts on Your Stage, a game-changing stage creation system which means players will be able to generate a near-infinite amount of rally stages at the press of a button.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar