facebook_pixel
Nu kan du prova en demo av Mafia III

Nu kan du prova en demo av Mafia III

Den 7 oktober förra året släpptes 2K Games och Hangar 13:s 60-talsdoftande gangstersaga Mafia III. Åsikterna om spelmomenten gick isär, men de flesta var överens om att karaktärsanimationerna, röstskådespeleriet och historieberättandet var något utöver det vanliga. Vår (och min) recension kan ni läsa här.

Jag blir nästan lite sugen på att spela om äventyret (men bara nästan eftersom det fortfarande innehåller för många likartade uppdrag). Om du å andra sidan inte rört Mafia III ännu har 2K Games numera släppt en demo (och de påpekar gärna att den är gratis av någon märklig anledning för varför skulle den inte vara det?).

Nedladdningen väger in på hela 24 GB och bjuder på hela öppningsakten (ett av de absolut bästa partierna i spelet, förresten) och om man diggar vad som bjuds kan man fortsätta från sin sparfil om man väljer att inhandla spelet. Man tycker att det här borde innebära en stor rea på Steam per automatik, men i skrivande stund kostar det fortsättningsvis 50 euro, även om stora reor tydligen ska vara i kraft annorstädes.

Ett nytt dlc-paket till Mafia III är också ute nu. Det heter Faster, Baby och inkluderar ett nytt distrikt ute på landsbygden (Sinclair Parish), bilstrider (man kan bland annat lägga ut minor på vägen) och ett gäng storyuppdrag där huvudrollen Lincoln Clay ger sig efter den lokala länsmannen “Slim” Beaumont.

Nedan ser ni trailer för både demoversionen och Faster, Baby. Mafia III har fortfarande ett gudalikt soundtrack.

Mafia 3 Free Demo Trailer

The Mafia 3 Free Demo is available now on PlayStation®4 system, Xbox One, and Windows PC. Try the game the Washington Post calls “A Cultural Milestone.” Get introduced to the seedy criminal underworld of 1968 New Bordeaux and the motivations for Lincoln Clay’s relentless pursuit of military-grade revenge against the Italian Mafia.

Mafia 3 “Faster, Baby!” DLC Launch Trailer

Available March 28, “Faster, Baby!” is the first of three DLC releases, available individually or collectively as part of the Season Pass. In Sinclair Parish, a rural town west of the Bayou, Sheriff “Slim” Beaumont rules through fear and violence. When a Civil Rights leader is murdered, Lincoln joins forces with sister-in-arms Roxy Laveau to expose the town’s corruption.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar