facebook_pixel
Mass Effect: Andromeda skiner i nya 4K-trailern

Mass Effect: Andromeda skiner i nya 4K-trailern

Internet har ömsom hånat, ömsom sörjt över Mass Effect: Andromeda under de senaste dagarna. Animationerna är en potentiell gif-guldgruva, men de kommer inte att åtgärdas i första patchen.

Därför är det glädjande att kunna skriva en nyhet där jag konstaterar att, jo, Mass Effect: Andromeda kan faktiskt se bra ut också. I den 4K- och HDR-filmen från Nvidia får vi visserligen stå ut med en del ihåligt PR-snack men vi får också se ögonblick där Andromeda ser så vackert ut som åtminstone jag föreställt mig.

Är du en av dem som inte har tjuvstartat och vill se ännu mer kommer Benny som en riddare i nöden. Hans recension läser du på måndag morgon men du kan redan nu se han lira såväl kampanjen som multiplayer.

Mass Effect: Andromeda 4K HDR Exclusive Tech Trailer

Watch our NVIDIA GeForce exclusive Mass Effect: Andromeda Tech Trailer featuring exclusive gameplay and developer interviews, shot in glorious 4K HDR at BioWare Edmonton. Please note that this video is best experienced on a 4K HDR display.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar