facebook_pixel
Jakten på en gyllene värld i Mass Effect: Andromeda

Jakten på en gyllene värld i Mass Effect: Andromeda

Den nya Mass Effect: Andromeda-trailern påminner oss om varför vi gör den 600 år långa resan från Vintergatan till Andromedagalaxen: För att hitta ett nytt hem till mänskligheten. Sju “gyllene världar” är kandidater och det är upp till dig, pathfindern, att avgöra vilka av dessa som kan ge oss en ny chans att börja om.

En hake är att de här planeterna redan kan vara bebodda vilken förstås kan (bör?) orsaka vissa intressekonflikter. Att kolonisera nya platser är ju som bekant inte okomplicerat, vilket historien visar.

Mass Effect: Andromeda släpps den 23 mars men redan den 16 kan du tjuvstarta. Om du inte kan hålla på dig kan du redan nu skärskåda de 13 första minuterna från ett av årets hetaste spel.

ANDROMEDA INITIATIVE – Golden Worlds Briefing

Join the Andromeda Initiative today: http://x.ea.com/27448 Welcome to the Andromeda Initiative’s Golden Worlds briefing. Discover the types of planets Pathfinder’s seek for humanity’s next home. Completion of this briefing contributes to all recruits unlocking exclusive equipment for use in the field.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar