facebook_pixel
Huntdown – arkadshootern från Trollhättan tar form

Huntdown – arkadshootern från Trollhättan tar form

Det är inte varje dag man får skriva “arkadshooter” och “Trollhättan” i samma mening, men idag är en sådan dag. Vi kollade in Huntdown för första gången under E3 i somras och via mail berättar teamet att “Nu jäklar händer det grejer!” Grafiskt lyft, en växande studio, utgivare och full fart på produktionen.

Coffee Stain (mer kända som “de där som gjorde Goat Simulator“) kommer ge ut spelet, som är en rejält retroinspirerad historia i en inte alltför avlägsen framtid där gatorna kontrolleras av olika gäng. Easy Trigger Games, som studion nu kallar sig, har precis visat sin spelbäbis på GDC och är nu redo för PAX East. Förhoppningsvis styr PC Gamer snart kosan mot Trollhättan för att ta tempen på den lovande co-op-skjutaren.

HUNTDOWN® PAX EAST 2017 Trailer

In development for Computers and Consoles. Be the first to play Huntdown, sign up: http://huntdowngame.com Challenge yourselves in this hard-boiled co-op arcade shooter. Run, jump and take cover in mayhem streets of the future. Kill the henchmen, take the guns and Huntdown their leaders! Collect the bounty, level by level.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar