facebook_pixel
Total War: Warhammer II på väg!

Total War: Warhammer II på väg!

Vi gissar att Total War: Warhammer II kommer innehålla drakar.

Så sent som förra våren släpptes Creative Assemblys majestätiska Total War: Warhammer. Vår egen Emil Kraftling utnämnde spelet till “seriens bästa på många år” och delade ut hela 92 procent i vår recension.

Creative Assembly brukar normalt inte syssla så värst mycket med direkta uppföljare, i alla fall inte så här närapå föregångaren, men nu har de ändå beslutat sig för att utannonsera Total War: Warhammer II tillsammans med officiella skärmdumpar, officiellt omslag och en officiell premiärtrailer.

Vi får inga gameplaysekvenser, men väl en vacker förrenderad video där diverse löst folk från Warhammer-unviversumet gör upp i en grönskande skog. Jag är ingen Warhammer-expert, inte alls överhuvudtaget, men trailerns sista sekunder med den rödögda råttan får mig osökt att tänka på det svenskutvecklade co-op-spelet Warhammer: End Times – Vermintide och dess råttapokalyps.

Blir de en del av fiendeuppbådet i Total War: Warhammer II eller kanske rentav en spelbar fraktion? Senare i år får vi svaret, då spelet planeras släppas någon gång innan årsskiftet.

Här är premiärtrailern för Total War: Warhammer II och fem skärmdumpar från densamma.

Total War: WARHAMMER 2 – Announcement Cinematic Trailer [UK]

Defend your world. Destroy theirs. Sequel to the award-winning Total War: WARHAMMER, Total War: WARHAMMER II introduces a breathtaking campaign of exploration, expansion and conquest across The New World. As one of four unique Races, players will seek to save or disrupt the Great Vortex and decide the fate of the world.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar