facebook_pixel
Första Star Wars: Battlefront II-trailern den 15 april

Första Star Wars: Battlefront II-trailern den 15 april

Redan i början av den här månaden fick vi reda på att Electronic Arts ämnade dela med sig av “det senast inom Star Wars-spel” under Star Wars Celebration Orlando som går av stapeln mellan den 14 och 16 april i Orlando, Florida. Nu har vi fått veta att vi kommer få en officiell premiärtrailer för Star Wars: Battlefront II den 15 april, som även kommer göras tillgänglig online.

Vidare berättar Electronic Arts också att det inte enbart är svenska Dice som utvecklar spelet – de får understöd av både Burnout-utvecklarna Criterion Games (som även gjorde det Playstation-exklusiva Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission) och Motive, studion som leds av Jade Raymond och även samarbetar med Visceral Games under utvecklingen av deras hittills outannonserade Star Wars-titel.

Den officiella logotypen för Star Wars: Battlefront II ser ni ovan och om ni vill veta mer om Star Wars Celebration Orlando kan ni besöka den officiella hemsidan. Tydligen kommer Freddie Prinze Jr. och Sarah Michelle Gellar vara där, och det är väl roligt? Och någon gammal tönt som heter Mark Hamill, men han är förmodligen oviktig i sammanhanget.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar