facebook_pixel
Electronic Arts kommer berätta mer om Star Wars-spelen i april

Electronic Arts kommer berätta mer om Star Wars-spelen i april

För att vara ett spel som hittills inte presenterats officiellt vet vi ändå förvånansvärt mycket om Star Wars: Battlefront 2. Dice uppföljare kommer släppas någon gång under året (troligtvis i november) och till skillnad från föregångaren kommer det också få en enspelarkampanj. Spelet kommer även bli större och djupare.

Mellan den 13 och 16 april kommer Star Wars Celebration Orlando gå av stapeln i Orlando, Florida. Evenemangets hemsida hittas här. Electronic Arts har via Twitter bekräftat att de kommer vara närvarande och dela med sig av “det senaste inom Star Wars-spel”. Ni kan se tweeten här nedan.

Utöver Battlefront 2 känns det även rimligt att hoppas på den första informationen om Dead Space-studion Viscerals nya hittills namnlösa Star Wars-titel, vars utveckling leds av den namnkunniga duon Amy Hennig och Jade Raymond. Spelet är planerat för finansåret 2018, vilket torde innebära att det släpps någon gång mellan den 1 april och den 31 mars nästa år.

EAStarWars on Twitter

We would be honored if you’d join us. EA Star Wars will be at @SW_Celebration sharing the latest in Star Wars games: https://t.co/XwXNVr8EPo

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar