facebook_pixel
Den nya The Division-expansionen är ute nu

Den nya The Division-expansionen är ute nu

I januari avtäckte Ubisoft och svenska Massive Entertainment den nya expansionen Last Stand till duons onlineskjutare The Division. Vi gick igenom många av nyheterna , men de kan egentligen sammanfattas till det nya spelläget med samma namn som ger mer struktur till spelets pvp-arena Dark Zone.

Last Stand är ute nu och ni kan se lanseringstrailern här nedan. Därtill har The Division även uppdaterats till version 1.6 och här kan ni läsa om förändringarna i detalj. Slutligen, men kanske viktigast av allt, har The Division begåvats med en trial-version som låter oss prova sex timmar av spelet, inklusive fullt co-op-stöd och tillgång till Dark Zone. Det är bara att logga in på Uplay och dra ner smakprovet.

Även trial-versionen har fått en egen trailer, och ni kan se den här nedan tillsammans med lanseringstrailern för Last Stand.

Tom Clancy’s The Division – Last Stand Trailer

In Expansion III: Last Stand, experience the Dark Zone in a new way, through a new game mode with up to 16 players. Join forces to capture and hold tactical locations. Experience a new Incursion “Stolen Signal”, get new gear, weapons and more!

Tom Clancy’s The Division – Free Trial

Try The Division now for free! Gain access to 6 hours of gameplay, play co-op or on your own to save New York from a devastating pandemic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar