facebook_pixel
De Blob och Sine Mora Ex kommer till Steam

De Blob och Sine Mora Ex kommer till Steam

I somras bytte Nordic Games namn till THQ Nordic, vilket kanske var lika bra eftersom den svenskösterrikiska giganten redan ägde rättigheterna till en lång rad av THQ:s varumärken efter att den amerikanska utgivaren gick under 2013.

Ett av dessa varumärken är De Blob, ett färgglatt och pyssligt plattformsspel som släpptes exklusivt till Wii under sensommaren 2008. Nu har THQ Nordic avslöjat att de planerar släppa en nyversion av spelet till Steam den 27 april. Kolla in butikssidan här.

THQ Nordic kommer också släppa Sine Mora Ex någon gång under sommaren, en utökad version av Grasshopper Manufactures och Digital Realitys shoot’em up som ursprungligen släpptes till konsoler och pc under 2012. Det här spelet har dock inget med det gamla THQ att göra, vilket tillsammans med Novalogic-affären pekar på att THQ Nordic har ambitioner bortom att återuppväcka gamla THQ-spel.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar