facebook_pixel
Civilization VI-demo ute nu

Civilization VI-demo ute nu

Om du trots Joakims minst sagt positiva recension ännu inte känner dig övertygad om att skaffa Civilization VI, kanske en gratis demo kan övertala dig? På Firaxis officiella hemsida meddelar studion att spelet nu har fått en demo där du får iklä dig rollen som den kinesiska kejsaren Qin Shi Huang och pröva på en karta innehållandes Amerika, Egypten och Sumer.

Du kan även ge dig i kast med spelets tutorial, som placerar dig i Egypten och Sumer. Båda alternativen ger dig 60 drag, varpå du kan välja att antingen köpa spelet eller testa demon en gång till – så många gånger du vill. För att ladda hem smakprovet av Civilization VI måste du bege dig till spelets Steamsida.

Som för att maximera ditt ha-begär, passar utgivaren på att smälla till med en (smått blygsam) 20 % rea på spelet. Under helgen kan du få Civilization VI för 47.99 euro via Steam. Ta en titt på spelets version av Qin Shi Huang här nedanför:

CIVILIZATION VI – First Look: China

Get a first look at the Chinese civilization and its leader, Qin Shi Huang.

Om skribenten

Profilbild

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Liknande artiklar