facebook_pixel
Bygg din egen virtuella dator i PC Building Simulator

Bygg din egen virtuella dator i PC Building Simulator

 

Det finns meta och så finns det meta. Att bygga sin egen virtuella dator i PC Building Simulator, på en dator som du själv byggt på riktigt – det är meta med stort M. För den som alltid velat bygga sig sin egen dator, men inte riktigt vågat ta tag i saken, så kanske det här märkliga lilla simulatorspelet kan vara rätt ände att börja i?

Spelet ska tydligen vara relativt realistiskt. Det enda man gör i praktiken är att välja delar och sedan klicka i dem i ett chassi, men du måste också skruva i alla skruvar och koppla i alla kablar för att det ska bli rätt. Än är spelet bara i pre-alpha-stadiet, så det finns inte mycket innehåll än, men nog är idén rätt skön ändå? Du kan ladda ner spelet här.

PC Building Simulator gameplay

Pre-alpha gameplay footage of PC Building Simulator. Read more: http://www.pcgamer.com/pc-building-simulator-is-a-game-about-building-a-pc/ Download: https://mcintyre.itch.io/pc-building-simulator

 

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar