facebook_pixel
Boom! Lanseringstrailer för Mass Effect: Andromeda

Boom! Lanseringstrailer för Mass Effect: Andromeda

Mass Effect 3 släpptes den 6 mars 2012 och fullbordade en av spelvärldens mest älskade trilogier. Visst, de flesta av oss anser att trean inte riktigt levde upp till föregångarnas legendariska status (inte minst med tanke på det klumpiga slutet) men fem år senare känner i alla fall jag mig redo att ge mig ut i Biowares universum igen.

Vårt arkiv är fyllt till bredden av Mass Effect: Andromeda-nyheter, inklusive den Jerry skrev tidigare idag om de mustiga systemkraven. Spelet släpps officiellt den 21 mars, men om man betalar lite extra för Origin Access-tjänsten hos Electronic Arts onlinebutik får man börja spela redan nästa torsdag.

Tjuvstarten begränsas dock till 10 timmar och man kommer inte kunna fortsätta bortom en viss punkt i kampanjen, troligtvis för att förhindra att vi ska se alltför mycket av spelet innan det “egentligen” är ute. Här är lanseringstrailern för ett av årets största pc-spel. Ser du fram emot Mass Effect: Andromeda?

MASS EFFECT™: ANDROMEDA – Official Launch Trailer

Pre-Order Now: http://x.ea.com/27451 You are on a mission to find a new home for humanity. Explore dangerous worlds, keep your crew alive, and unravel the mysteries of Andromeda. The journey begins now. How far will you go?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar