facebook_pixel
Bioware svarar på klagomål mot animationerna i Mass Effect: Andromeda

Bioware svarar på klagomål mot animationerna i Mass Effect: Andromeda

Imorgon släpps Mass Effect: Andromeda, ett litet spel du kanske hört talas om.

Jag har inte kunnat tänka på annat den senaste veckan, inte minst med tanke på att jag har recenserat Biowares nya rymdsåpa och tillbringat oroväckande många timmer i dess sällskap. Sedan de första spelsekvenserna hittade ut på internet via förhandsintryck och smakprov via Origin Access har dock det mesta av snacket kretsat kring spelets bristfälliga animationer.

Exempel hittar du här och Bioware har även klargjort att animationerna inte kommer uppdateras inom kort, kanske inte överhuvudtaget. Mass Effect-fansen är dock väldigt passionerade, det vet vi sedan gammalt, och precis som vanligt har man sökt med ljus och lykta efter syndabockar. En anställd hos Electronic Arts identifierades (felaktigt) som en ledande designer för Mass Effect: Andromeda och fick ta emot mängder av personliga påhopp via sociala medier. Nu har Bioware rutit ifrån.

– Vi respekterar våra spelares och vårt communitys åsikter och välkomnar feedback om våra spel, skrev Biowares Aaryn Flynn på Biowares officiella Twitter-konto. Men det är aldrig acceptabelt att attackera individer, oavsett om de varit involverade i ett projekt eller ej.

Vi på PC Gamer kan bara hålla med. Det här med internet och sociala medier har fört mycket gott med sig, men anonym förföljelse och trakasserier mot individer är något vi gärna slipper i fortsättningen. Väx upp!

BioWare on Twitter

BioWare on Twitter

https://t.co/VAYZSG32fG

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar