facebook_pixel
Återbesök Green Hill Zone i Sonic Mania

Återbesök Green Hill Zone i Sonic Mania

Av alla blåa igelkottar med attityd är Sonic bevisligen en av de mest älskade. Sonic som karaktär är så cool att det liksom inte spelar någon roll att han numera nästan enbart dyker upp i spel som skiftar mellan att vara mediokra, bisarra och rentav erbarmliga – Sonic förblir lika älskad och relevant ändå.

Nästa bevis på att varken varkottar eller kan stoppa Segas blå tåg är Sonic Mania som ska ta kotten tillbaka till sina Sega Mega Drive-rötter – på ett helt annat sätt än Sonic the Hedgehog 4 och Sonic Generations gjorde, antar jag – och för att understryka kommer den här nya videon som visar upp en upphottad variant av legendariska Green Hill Zone.

Sonic Mania Green Hill Zone Gameplay w/ Commentary

Welcome to Green Hill Zone as you’ve never seen it before! Explore the vistas, ziplines, and tropical pools of the newly-revealed Act 2. Check out this link for no commentary: https://youtu.be/IBLUSXIqsmQ Pre-Order Sonic Mania at: bit.ly/ManiaCE And follow us on Social Media for all the latest updates!

Det här är en serie som överlevt både igelkott/människo-romanser och hårdkokt GTA:ifiering, så om något är jag mest besviken att Sega fortsätter spela på det relativt säkra nostalgi-kortet istället för att experimentera med sin blåa guldkalv. Mer hångel och pickadoller till igelkottarna, säger jag!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar