Årets spelpublikation är PC Gamer!

Årets spelpublikation är PC Gamer!

Sedan många år framröstas årligen en hoper vinnare i diverse kategorier i svensk spelmedia av en jury bestående av speljournalister och läsare. Man kan med visst fog hävda att det i många och mycket är en ren popularitetstävling och inte enbart speglar kvaliteten hos de som vinner. Vet ni, i detta fall skiter vi i det. Att vara populär är nämligen också bra.

Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet vi konstaterar att vinnaren i kategorin Årets spelpublikation (både tidningar och sajter) är PC Gamer! Otroligt roligt!

Det var ingen självklarhet att fortsätta köra när Egmont lade ner oss, men vi stod upp. Det senaste året har vi fått mycket gjort och mycket mer kommer i år. Det här kunde inte komma vid ett bättre tillfälle. Nästa år är vi ännu bättre, och det är ett löfte.Tack till inte bara alla som röstat, utan alla som läser, lyssnar och tittar på oss samt alla som bara gillar oss. Vi gillar er också.

Alla vinnarna hittar du här.

Det här är den andra utmärkelsen vi på PC Gamer får på kort tid. För en tid sedan röstades pcgamer.se fram till en av de bästa spel/appbloggarna under 2016 hos användarna på My Trendy Phone. Den listan finner du här.

Om skribenten

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller vassa idéer, kontakta mig!

Liknande artiklar