facebook_pixel
Äntligen! Mass Effect: Andromedas multiplayer avslöjas i ny trailer

Äntligen! Mass Effect: Andromedas multiplayer avslöjas i ny trailer

Efter att betan av Mass Effect: Andromedas multiplayer ställdes in började jag nästan tro att flerspelarläget inte existerade, men nu får vi äntligen se en första rejäl genomgång på nästan sex minuter. Det hela ser inte alls olikt ut multiplayern i Mass Effect 3 och lag om fyra droppas i zoner där fienderna anfaller i allt starkare vågor. 25 “karaktärskit” och fem kartor är med från start och ytterligare tillkommer – kostnadsfritt.

MASS EFFECT: ANDROMEDA | Multiplayer | Official Gameplay Series – Part 4

Pre-Order Now: http://x.ea.com/27451 Welcome to the Mass Effect: Andromeda gameplay series. In this video, learn all about cooperative multiplayer. Join forces with up to 4 players, battle through hordes of enemies, and win using high-tech armaments and deep customization. The fight for humanity’s new home continues.

Om du inte legat under en sten (i en annan galax) vet du att det är världens hålligång kring Andromeda för tillfället. Allas vår Benny spelar just nu dag och natt inför recensionen som du läser tidigt på måndag, och du kan redan se fyrtio minuter från hans stora rymdäventyr. Det kliar antagligen rejält i dina fingrar och med start imorgon kan du som är Origin Access-medlem spela tio timmar i en något begränsad tjuvstart.

 

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar