facebook_pixel
VA-11 HALL-A får remastrade prologkapitel

VA-11 HALL-A får remastrade prologkapitel

“En till, tack”, bad Rikard om när han i somras recenserade VA-11 HALL-A, äventyret där du spelar som en bartender i en cyberpunkig framtid. Han blir bönhörd för nu har en gratis uppdatering släppts med “nya” kapitel. Prologen släpptes redan 2014 bland annat för att checka av intresset, delvis finansiera utvecklingen och för att samla in feedback.

Nu har teamet piffat upp den tre dagar långa prologen så att den skiner lika starkt som moderspelet. Man har även utökat med mer storybitar, ny musik och remixade låtar. Du hittar till prologen i huvudmenyn och därefter väntar en stor bland annat med ett gäng lika söta som smarta hundar. Naw!?

Är det för mycket begärt att även be om en flaska uppföljare? Än är törsten inte släckt.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar