facebook_pixel
Svenskutvecklad Mega Man-hyllning ute nu

Svenskutvecklad Mega Man-hyllning ute nu

Varje gång jag hör talas om ett nytt fanutvecklat spel baserat på ett befintligt varumärke kan jag inte låta bli att sucka högt för mig själv. Varför fortsätter folk göra sånt här? I nio fall av tio stängs projekten ner av rättighetsinnehavarna med buller och bång, och man kan inte heller tjäna pengar på sitt hårda arbete.

Men nu vill jag inte sitta här och prata skit om Peter Sjöstrands projekt Mega Man 2.5D. Tvärtom vill jag uppmana precis alla av er att ladda ner hans spel precis nu innan Capcoms advokater hunnit vakna upp. För Mega Man 2.5D verkar vara något utöver det vanliga, vilket trailern här nedan visar med all tänkbar tydlighet.

Som namnet antyder är det här spelet inte riktigt 2d, men inte 3d heller. Den sidscrollande världen har djup och kan roteras i Fez-stil, vilket resulterar i en del häftiga effekter. Spelet har dessutom både co-op och ett tävlingsinriktat multiplayerläge tillsammans med en del riktigt snygga animerade sekvenser. Imponerande grejer, minst sagt!

Här är trailern för Mega Man 2.5D.

Mega Man 2.5D – Release trailer

Mega Man 2.5D is now a complete game! You can get it from our project website http://petersjostrand.com/ also check out the facebook page: https://www.facebook.com/pages/Mega-Man-25D/1427423264139218

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar