facebook_pixel
Spana in Mass Effect: Andromedas strider och vapen i ny video

Spana in Mass Effect: Andromedas strider och vapen i ny video

Eru hajp, eller?! Mass Effect: Andromeda är snart här och om du trodde att du skulle behöva gå en hel helg utan minst fem minuter nytt från BioWares heta rymdepos så har jag glädjande nyheter. Idag lanserade BioWare nämligen den första delen i en serie gameplay-videor som kommer att titta lite närmare på olika aspekter av Andromeda. Det första avsnittet handlar helt om spelets vapen och uppdaterade stridssystem.

MASS EFFECT™: ANDROMEDA – Gameplay Series #1: Combat

Pre-Order Now: http://x.ea.com/27451 Welcome to the Mass Effect: Andromeda gameplay series. In this video, learn all about combat. Battle with weaponry from an alien galaxy, outmaneuver enemies with your jump-jet, and unlock the power of Biotics. In Mass Effect: Andromeda, you are on a mission to find a new home for humanity.

Bland annat lär vi oss om de tre vapentyperna Milky Way (skjuter vanliga kulor), Remnant (skjuter eld) och Helios (skjuter plasma), samt att det inte finns något klass-system, vilket innebär att samtliga vapen i spelet kan användas av alla spelare. Videon visar även upp ett dynamiskt cover-system och melee-vapen men kanske coolast av allt är biotics som låter dig använda telekinesi för att manipulera fiender och objekt på slagfältet lite hur som helst. Du kan dra till dig en fiende och använda hen som mänsklig sköld eller langa de mot en bunt av hens polare om de börjar mopsa upp sig ordentligt. Det ser ut att erbjuda ändlös potential för att vara en riktig rackare.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar