facebook_pixel
Oops! Shadow of Mordor-tvåa av misstag avslöjad

Oops! Shadow of Mordor-tvåa av misstag avslöjad

Den amerikanska återförsäljaren Target stod för en sällan skådad blunder när de råkade avslöja uppföljaren till Middle-Earth: Shadow of Mordor, med det snarlika namnet Middle-Earth: Shadow of War.

Infon har plockats ner men som vi alla vet: internet glömmer aldrig. Enligt läckan slår sig Talion ännu en gång samman med sin spökfrände Celebrimbor och den här gången bygger du din armé och erövrar fiendefort “från Mordors insida”. Nemesissystemet gör comeback och vi ska få möta Saurons “sanna kraft”. Nazgûl confirmed?

Två storyexpansioner väntar med ny kampanj och ny protagonist. Vi ska även få nemesisexpansioner med fort och en ny orcstam. Enligt läckan ska spelet släppas 22 augusti och lite oroväckande är det faktum att bara Playstation 4 och Xbox One nämns, men vi skulle bli förvånade om man hux flux väljer bort vårt favoritformat.

 

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar