facebook_pixel
Ny trailer sätter stämningen i Hob

Ny trailer sätter stämningen i Hob

Under 2015 avslöjade Torchlight-utvecklarna Runic Games att de håller på med ett nytt projekt kallat Hob. Det var ett tag sedan och Steam-sidan listar fortfarande inget officiellt lanseringsdatum för spelet. Nu har vi ändå fått en ny trailer som fokuserar på att bygga stämning.

Jag älskar förmodligen Prince of Persia-rebooten från 2008 mer än de allra flesta (det fick ett rejält blandat mottagande när det var nytt) så att Hob får mig att tänka på just det spelet ser jag som något väldigt positivt. Hob utspelas i en vacker men trasig värld, och spelarens omedelbara mål är att reparera den genom att lösa pussel. Precis som i Prince of Persia!

I övrigt får vi reda på att handlingen kommer presenteras helt utan ord och text, och man kan använda sin mekaniska arm både för att slåss och för att ta sig runt i miljöerna. Uppenbarligen kommer vi få vänta ett bra tag på att få spela Hob, men äventyret verkar av allt att döma bli värt väntan. Under tiden kunde ju Ubisoft vara lite schyssta och släppa en patch som gör att man kan spela Prince of Persia ordentligt på Windows 10.

Här är den nya trailern för Hob.

Hob – Mood Trailer | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/hob-ps4/ The mysterious world of Hob invites you to explore its lush landscapes, abandoned ruins, and brooding mechanical dungeons. Headphones recommended for the full journey. See more at http://hobgame.com. copyright 2014 Runic Games, Inc. Hob, Runic, and Runic Games are trademarks of Runic Games, Inc. All rights reserved.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar