facebook_pixel
Nu är det bekräftat – Star Wars: Battlefront 2 får en kampanj

Nu är det bekräftat – Star Wars: Battlefront 2 får en kampanj

När uppföljaren till Star Wars: Battlefront släpps någon gång framåt julen i år så ska det ha ett ordentligt kampanjläge. Spelet kommer återigen att utvecklas av Dice, men i samarbete med Motive och Criterion. EA-bossen Andrew Wilson säger att nästa Star Wars Battlefront ska bli “ännu större, ta spelare till fler platser och låta dem spela som fler hjältar och karaktärer från flera Star Wars-eror”. Exakt vilka eror eller vilka karaktärer och platser det handlar om avslöjades inte. Det skulle dock förvåna oss om inte The Force Awakens eller Rogue One representeras på något vis i spelet.

Plus då en singleplayerkampanj. Något många av oss efterfrågade i första spelet. Själv hade jag allra helst sett ett fullfjädrat Jedi Knight-spel i samma motor. Det skadar inte att drömma, inte sant? Vad vill ni helst se i en Battlefront-uppföljare?

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar