facebook_pixel
Jensen bakom lås och bom i nästa Deus Ex-dlc

Jensen bakom lås och bom i nästa Deus Ex-dlc

Efter en tung försening släpptes Deus Ex: Mankind Divided (recension) till sist i somras. Vi har redan avverkat ett story-dlc, System Rift, och nu har nästa släppts på Steam. Precis som vi berättade i januari utspelar sig A Criminal Past innan moderspelet och tar oss med till Adam Jensens första uppdrag för Task Force 29.

Som du ser i trailern undertill förställer sig Jensen som en fånge i ett högsäkerhetsfängelse där bara mekaniskt förbättrade buras in. Men det får det väl vara värt då teamet i ett pressutskick lovar att om du lyckas “bidrar det till terrorkampen världen över”. Jensen tvingas dock göra upp med en mörk sida av sig själv.

Äger du inte en säsongsbiljett kostar dlc-paketet strax över hundralappen. Kanske bäst att passa på då det ryktas om att Deus Ex-serien pausats efter att det senaste spelet sålde sämre än förväntat.

 

Deus Ex: Mankind Divided – A Criminal Past | Launch Trailer

Posing as a convicted criminal, Jensen is transferred deep into a hostile, high-security prison for augmented felons, with his mission being to track down a fellow undercover agent who has gone dark. To achieve his goal, Jensen will need to confront a darker side to his role before the day is done.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar