facebook_pixel
Hollywoodsk lanseringstrailer för Halo Wars 2

Hollywoodsk lanseringstrailer för Halo Wars 2

Vi får inte se tillstymmelsen till gameplay i lanseringstrailern för Halo Wars 2, men det finns ändå skäl att ha förhoppningar inför nästa Play Anywhere-release. Först och främst är det faktum att Halo-studion 343 Industries samarbetar tätt, tätt med Total War-studion The Creative Assembly en betryggande insikt.

För det andra har vi under det senaste året fått många aptitretare med smak av gameplay. Bland annat i form av multiplayer och en trailer från Windows 10-versionen. (Samt förstås ännu mer filmiskt material.)

Releasen äger rum om exakt två veckor, den 21 februari. Förbokar du den ultimata utgåvan kan du börja röja fyra dagar före alla andra, men som bekant är grejen med att förhandsboka inte alltid ett särskilt smart drag.

Halo Wars 2: Official Launch Trailer

This February, real-time strategy makes an explosive return to the Halo Universe with Halo Wars 2. Lead armies of Spartans and other Halo fighting forces like Warthogs, Scorpions and exciting new units in a brutal war against a terrifying new enemy. Featuring campaign, multiplayer, and the all-new Blitz mode, this is the biggest Halo battlefield ever.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar