Här är fyra nya klipp om Dawn of War III

Här är fyra nya klipp om Dawn of War III

“Den nattsvarta framtiden är snart över oss!” Eller ja, så säger Sega och Relic Entertainment i ett pressmeddelande i alla fall, trots att vi fortfarande inte har ett faktiskt releasedatum för det hett efterlängtade rts:et Dawn of War III, mer än att det kommer att släppas någon gång under året. Vad vi har, å andra sidan, är en ny trailer och tre små presentationsvideor av de olika spelbara fraktionerna.

I trailern får vi glimtar av de grälande fraktionsledarna Gabriel Angelos, Farseer Macha och Gorgutz, och det mystiska Spear of Khaine som drar in dem i ännu dödligare konflikter. Eldar-rasens Lord Kyre drar nytta av situationen och blir en maktfaktor att räkna med i det galaktiska kriget.

Presentationsvideorna ger oss en närmare titt på Space Marines, Eldar och Orks, och ni kan se dem tillsammans med trailern här nedan. Om ni vill kolla in de två utvecklardagböcker Relic hittills släppt för Dawn of War III styr ni kosan hit.

Prophecy of War – PEGI edited version – UK

It’s a race to the pointy stikk as Gabriel Angelos, Farseer Macha, and Gorgutz ‘Ead’unter command their massive armies in a search for a mythical weapon that can control the fate of their races! With the Space Marines, Eldar, and Orks all hunting for the same treasure, there’s only one thing they’re certain to find – war.

Prophecy of War – Introducing the Space Marines

Gabriel Angelos returns in Dawn of War III, as Chapter Master of the devastatingly powerful Blood Ravens. Fighting in the name of the Emperor, Gabriel and the Blood Ravens stand strong against any who get in their way. See more of the Space Marines, as well as the Orks and Eldar, in the full trailer!

Prophecy of War – Introducing the Eldar

Farseer Macha is back, last appearing in the original Dawn of War. A powerful psyker able to read the future, Macha and her Eldar army are in a race against time to help save her people from extinction. See more of the Eldar, as well as the Space Marines and Orks, in the full trailer!

Prophecy of War – Introducing the Orks

Always one to covet what he can’t have, Gorgutz ‘Ead’unter and his maniac horde of Orks have returned, and will do whatever it takes to claim an ancient mythical weapon as his own. See more of the Orks, as well as the Space Marines and Eldar, in the full trailer!

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar